© Photonews

Kim Kardashian vreest dat haar privéfoto’s zullen uitlekken

Nog niet helemaal bekomen van de brutale overval waar ze in Parijs het slachtoffer van werd, vreest Kim Kardashian nu ook nog dat een hele reeks privéfoto's van haar zullen lekken. De vijf daders maakten namelijk niet alleen juwelen buit ter waarde van 10 miljoen euro, maar ook twee gsm's van de realityster en daarop staan heel wat kiekjes en video's die ze liever niet gelekt ziet worden.

flb

De wereld leerde Kim Kardashian kennen nadat er van haar en haar toenmalig vriendje Ray J een sekstape werd gelekt, maar de realityster heeft altijd benadrukt dat dat hetgene is waar ze het meest spijt van heeft in haar leven. Ze staat dan momenteel ook voor de tweede keer doodsangsten uit nadat ze in Parijs het slachtoffer werd van een brutale overval. Ze vreest namelijk ook dat de vijf gangster er zullen in slagen om de twee gsm's die ze buitmaakten te kraken. Als dat het geval is, dan loopt ze de kans dat opnieuw heel wat van haar privébeelden en video's de wereld zullen rondgaan.

"Kim is nog in shock na het trauma van zondagnacht en ze barst nog alle paar minuten in tranen uit", klinkt het bij een insider die sprak met de Britse tabloid The Sun. "Naast de terreur die ze onderging, is haar échte angst echter nu vooral dat foto's en video's van haar gestolen gsm's online zullen lekken. Er staan zaken op die alleen voor privégebruik zijn. Het zou voor haar dan ook een ramp zijn moesten die publiek gemaakt worden. Ze is ten einde raad."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer