© AFP

Stalker streelde Andy Murray terwijl hij sliep

Andy Murray heeft een tijdlang een stalker gehad die hem door heel Europa volgde. De vrouw was een schoonmaakster in een van de hotels waar Murray verbleef en drong zijn kamer binnen terwijl de Schotse tennisser sliep. Haar doel: zijn arm strelen.

neac

Wat is het gekste dat een fan ooit heeft gedaan? Het lijkt een onschuldige vraag, maar het antwoord van Andy Murray was nogal onverwacht. De Schot deed bij de International Premier Tennis League uit de doeken dat hij een tijdlang werd gestalkt door een vrouw. “Ze kwam mijn kamer in terwijl ik een ‘niet storen’-bordje had hangen en lag te slapen. Ze ging naast mijn bed zitten en streelde mijn arm”, vertelde Murray.

Daar bleef het niet bij. Na het voorval dook de vrouw ook bij andere toernooien over heel Europa op. “Ik weet niet of dat normaal gedrag is voor fans. Het lijkt me nogal extreem. Maar ja, het is gebeurd”, aldus de nummer 2 van de wereld.

Waar en wanneer het incident plaatsvond, wilde Murray niet kwijt. Hij zegt wel het voorval destijds gemeld te hebben bij de ATP, de internationale tennisfederatie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer