Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

In buik, bagage en koekjesdeeg: zeven drugssmokkelaars veroordeeld die op Brussels Airport waren betrapt

De Brusselse correctionele rechtbank heeft vandaag zeven drugssmokkelaars veroordeeld tot celstraffen van 36 maanden tot 4 jaar. Het ging om twee koppels die elk meer 7 kilogram cocaïne het land hadden binnengesmokkeld, de opdrachtgever van één van beide koppels, een man die 3,5 kilo heroïne gesmokkeld had en een man die betrapt was met bolletjes heroïne in zijn lichaam.

5 reacties

  • VIVIANE bastenie

    6 jaar geleden
    Dat zijn straffen op zijn Belgisch,een paar maandjes een enkelband ,dus lekker lui thuis zitten ,heerlijke vakantie en daarna lopen ze weer vrij rond ,dit land moet dringend hervormd worden en zeker wat onze absurde en belachelijke wetten betreft,en een paar echte rechters die nog echt recht spreken of zijn die er niet meer ??Gooi de meeste huidige rechters buiten en vervang ze door integere en eerlijke rechters .
  • Pieter Janssens

    6 jaar geleden
    Wahaha nu gaan er zeker minder smokkelaars komen naar België, geef mij dan maar het rechtssysteem van Dubai ... NVA heeft zeker de strijd tegen de drugs gewonnen in deze regering. Nu hun vorige kiezers het tegendeel zegge op tweets en ze stemmen er terug op.
  • Valentijn Jacobs

    6 jaar geleden
    In Colombia is dat 25 tot 30 jaar, hier 25 dagen tot 3 maand, dat is het verschil
  • heinz wolf

    6 jaar geleden
    20 jaar, no parole als minimum zou aangepaster zijn!
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Of met andere woorden is België het land waar je als drugssmokkelaar niet in de cel terecht komt.