BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Weer Quick.Step! Jakobsen schiet als eerste in de roos in de Binck Bank Tour

WielrennenDe eerste rit in de Binck Bank Tour is gewonnen door Fabio Jakobsen. De renner van Quick.Step haalde het in een massasprint van Marcel Kittel en Caleb Ewan. De Nederlander is met zijn zege de eerste leider in de zevendaagse rittenwedstrijd. 

9 reacties

  • eric maier

    6 jaar geleden
    er is een verklaring voor de grote zege stand : Boonen is er niet meer. Toen hij in de ploeg reed was waar hij starte maar 1 man, hij, en iedereen moest in de pas. Ook al was hij niet meer de snelste, hij bleef iedereen opeisen. Kijk maar vanaf de moment hij stopte..iedereen kreeg de vrijheid om zijn kansen te gaan. Dat schepte een vastere band, en een ploeg vol vrijbuiters. dat is de reden waarom ze vaak winnen.
  • Peter Vandebeek

    6 jaar geleden
    Wat is daar aan de hand ? Een perfecte begeleiding. Tegenwoordig hoort voeding en supplementen 100% op punt te staan. Bij Quick Step hebben ze dat begrepen en bij Lotto ook. Maar er is ook zoiets als werken met het vermogen dat een renner kan ontwikkelen, dat zijn ze bij Lotto vergeten.
  • Louis Lembrechts

    6 jaar geleden
    Een renner die na een spurt niet ademt of moe is , is voor mij altijd verdacht . Voor welke ploeg hij rijd .
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Ik ben het eens met de wielerliefhebbers die hier vragen over hebben,ploegen die zowat alles winnen daar is meestal wat aan de hand dat het daglicht niet verdraagt.Of het nu Sky is of een ander team maakt me niets uit!
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Dopingstal? Noem eens één renner van Quick Step Floors die ondanks die 54 controles na overwinning al gepakt zijn. Ik denk dat je zal moeten passen.