Stockbeeld
Volledig scherm
Stockbeeld © Getty

Temptation-verleidsters trekken naar het klooster in nieuwe VIJF-reeks 'Oh My God'

TV NieuwsVIJF pakt dit najaar uit met heel wat nieuwe reeksen. Niet alleen wordt het seksleven van Fabrizio en Pommeline onder de loep genomen, maar nu blijkt dat er ook een programma rond een klooster op de planning staat. En dat is helemaal niet zo onschuldig als het klinkt.

8 reacties

  • domien deschutter

    6 jaar geleden
    yes yes yes... ben ik fan van dames die zichzelf influencers noemen, zo weinig mogelijk werken, maar toch bakken geld kunnen uitgeven aan operaties, kledij, gadgets enz? Eigenlijk niet, want met aandacht lopen vind ik niet werken. Zijn het grote lichten? Helaas ook niet... Fijn om naar te kijken, van sommigen weer wel! En in een klooster? Leve de controverse die er nu al heerst, en toch weer veel kijkers zal lokken.
  • Nick Doumen

    6 jaar geleden
    Kan wel lachen worden.Eerst maar eens kijken voor we beginnen oordelen.
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Zie al uit naar de nieuwe programmas op 5 TV, is iets anders dan de Kampioenen, De kotmadam of Lili en Marleen hoe sommige mensen dit de strot niet uithangt begrijp ik niet, gelukkig hebben we 5TV.
  • Filip Desmedt

    6 jaar geleden
    Waar is de tijd gebleven van "Mannix" , de Wrekers ( John Steed en Purdey ) , de Versierders ( Toni Curtis en Roger Moore ) , en zelfs iets dichter " Morse " enz . Dat zijn pas programma's . Nee , dellen in een klooster , venten en vrouwen op een eiland die elkaar moeten verleiden , enz . Het is laag gevallen , het zogenaamd entertainment op tv . Romeinse spelen daar lijkt het nu op , seks en schandalen ....
  • Guido Willems

    6 jaar geleden
    Hoe laag kan men nog vallen ?