Hoe ziet de toekomst van Stoffel Vandoorne eruit?
Volledig scherm
Hoe ziet de toekomst van Stoffel Vandoorne eruit? © Photo News

Exit Alonso geeft Vandoorne nog geen zekerheid

Formule 1Nog negen GP's en Fernando Alonso (37) houdt het voor bekeken in de Formule 1. De tweevoudige wereldkampioen kondigde dinsdag zijn afscheid aan. Voor Stoffel Vandoorne, zijn ploegmaat bij McLaren, blijft het afwachten. 

51 reacties

  • pipo de clown

    6 jaar geleden
    Beste Ilse, Michel heeft gelijk, als er kwaliteit aanwezig zou zijn geweest had hij allang de kans gekregen bi een ander team of had er toch minimaal een team of sponsor interesse gehad in Vandoorne. Ook met minder goed matriaal zal een talentvolle rijder opvallen misschien zelfs wel sneller opvallen.
  • Dams Ilse

    6 jaar geleden
    Michel, daar verschillen we van mening, hopelijk krijgt hij ooit de kans om zijn aanwezige kwaliteiten te tonen.
  • Michel Hadam

    6 jaar geleden
    Ilse, de realiteit is ook dat de teams met een competitieve wagen geen interesse in Stoffel hebben. En dat heeft hij toch echt aan zichzelf te danken. Hij rijdt nu al 1,5 seizoen mee en nog niet één positieve uitschieter of resultaat om van je stoel te vallen van verbazing. Dan ben je voor de F1 niet het talent dat iedereen dacht. In andere klassen is ie misschien top, hier helaas niet....
  • Dan Imom

    6 jaar geleden
    Hoop dat ze het tweede zitje aan Ocon geven bij McLaren. Ocon is een talent zoals Max en die moet gewoon een zitje krijgen volgend jaar. Spijtig voor Vandoorne dan maar die heeft echt niets te zoeken in de f1.
  • Dams Ilse

    6 jaar geleden
    neen Pedro fout en Jef Lois de realiteit is dat Stoffel ne goeie piloot is en dat zijne wagen niet deugt.En Jan VR dit is nu het enige tot nu toe waarin ik je volg ,geef Stoffel ne competitieve wagen en als hij dan nog niet presteert hoort hij daar niet thuis.Maar zolang hij geen eerlijk kans krijgt ( ook van jullie antistoffels) kunt ge niet zeggen dat hij hier niet thuis hoort.