Martin Solveig
Volledig scherm
Martin Solveig © Photo News

Martin Solveig over België: "Toffe mensen, maar..."

ShowbizzWie op donderdag tussen een en twee uur 's nachts naar de Dance Hall trok, kon daar de Franse dj Martin Solveig (41) aan het werk zien. En Martin, die met 'My love' recent nog een nieuwe single uitbracht, wilde ons maar al te graag vertellen over zijn Belgische ervaringen. "Ik vind jullie een geweldig volk, maar ik zou nooit in Brussel willen wonen", klinkt het.

30 reacties

  • Nicolas Van Hoecke

    6 jaar geleden
    Rob, dan ben je daar of heeeeel lang geleden geweest of alleen in de mooiere buurten.
  • Rob Delbeek

    6 jaar geleden
    Heb in Molenbeek gewoond, in Anderlecht, en aan st Catherine, nooit problemen gehad, en echt wel een mooie, levende stad.. veel Vlamingen maken er veronderstellingen over die niet kloppen, ze komen er weinig of nooit, maar geven toch commentaar
  • Michel Jacobs

    6 jaar geleden
    Brussel veel te traag.Goeie metafoor voor een naar wereldnormen pipeklein stadje dat verstikt onder 19 gemeenten, een eigen regering, een Gewest, een Provincie en de allesoverheersende politiek en mentaliteit van de fils à papa.
  • serge vansteenkiste

    6 jaar geleden
    David McIntosch denkt U soms dat de sossen niet werken ? Ze werken evenveel als een ander en betalen belastingen als een ander, velen willen het ook anders zij zijn ook de dupe van een regering die niet deugt maar het is gemakkelijk hé steek toch maar op een ander. Ik kom ook niet graag meer in onze grootsteden niet bij dag en nog minder bij nacht, wij zijn ook de gevangenen van het systeem.
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Geen dag wil ik in Brussel wonen, nog voor geen miljoen.Bah…!