Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Je huis schoonmaken in minder dan een halfuur doe je zo

Stel er komen onverwacht gasten over de vloer en je huis is een zootje, maar je hebt geen tijd meer voor een grote schoonmaak. Laat het stofzuigen en dweilen dan voor wat het is, die paar stofvlokken onder je salontafel zullen niemand zo storen. Doe deze 5 dingen en het lijkt alsof je je huis en bijgevolg je leven op orde hebt.

17 reacties

  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    Begin er dan niet aan, het is dan toch niet goed. En als het op een ander niet moet dan bij mij ook niet. En heb je ook al bezoek gehad die zegt "Amai je ziet dat dit huis 3 keer gekuist is". Of " de Febreze hangt nog tegen de ruiten". "Het riekt hier naar Dettol". Nee hoor de meesten hebben het zelf nog niet gezien. En dan de kinderen maar ziek maken omdat het veel te hygiênisch is.
  • Hanne Vlaeminck

    6 jaar geleden
    laura de backer: ik poets 15 x per dag mijn toilet. Echt waar. En als er bezoek komt, komen die nog vaak op een vuil toilet uit. IK laat dat zo niet achter, maar mijn kinderen wel. Kinderen zijn geen excuus om niks te doen, neen, maar wel de verklaring waarom mijn huis een puinhoop is terwijl ik van 's morgens tot 's avonds opruim. Ps: het zijn er met een handicap...
  • Edith Smets

    6 jaar geleden
    Dit huis is gene thuis! Ongezellig, oersaai maar wel proper adem maar ! Dat mag ....
  • Tabita Christiaens

    6 jaar geleden
    Al wat ze hier opsommen, doe ik meteen. Wil je zelf tussen de stank leven, ook al komt er geen bezoek? Jak!
  • ISABEL FRANCOIS

    6 jaar geleden
    Alles wat hier opgesomt wordt doe ik dagelijks meteen.Waarom enkel maar als je bezoek krijgt?Ik leef zelf graag in een proper huis en ga graag op een propere wc..geen vaat van de vorige dag die op je wacht als je thuiskomt van je werk..een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.