Er is al een akkoord over de verkoop, maar de financiering is nog niet helemaal rond.
Volledig scherm
Er is al een akkoord over de verkoop, maar de financiering is nog niet helemaal rond. © RV/Photo News

Marc Coucke koopt twee golfclubs in buurt van Durbuy

BinnenlandOndernemer Marc Coucke staat op het punt om in de buurt van Durbuy in de Ardennen twee golfclubs over te nemen. "De deal is getekend, maar nog niet geclosed", zegt Coucke in de krant De Tijd.

42 reacties

  • ronny verstraete

    6 jaar geleden
    De'n RSCA kan dan gaan golfen ipv te voetballen.....woehaha
  • JEAN VANGINDER

    6 jaar geleden
    laat Coucke maar doen, als het zo verder gaan met zijn adventure valley, zou het wel snel gedaan kunnen zijn. er heerst een grote vriendjes(onbekwame) politiek en die zullen zijn centjes wel op souperen. ze verspillen zijn kapitaal wel, en dan?
  • Patrik Van Hover

    6 jaar geleden
    Patrik van hover Zijn ballon zal wel leeglopen zoals deze van Musk
  • Van Constantinus

    6 jaar geleden
    en de supporterclubs van Anderlecht worden genekt door hun bus parking af te nemen om enkele dikke nekken hun autoke te laten parkeren, was vrijdag maar een derde bezet, en in neerpede is ook een golfclub die het nieuwe stadion van RSCA in de weg staat, had beter dat beter gekocht.
  • ringo van der pulst

    6 jaar geleden
    Hij investeert in wallonie omdat daar één en ander vlotter kan.Als je je geld in vlaanderen wil opdoen is de helft al op aan mensen die moeilijk moeten doen.Daar zijn ze blij met zulke mensen;hier moeten ze kost wat kost door het vuil gehaald worden.Ik ben zelf vlaming en zie dat de vlaming jaar na jaar een koud en kil volkje aan het worden is.