Willy Sommers
Volledig scherm
Willy Sommers © Jan De Meuleneir/Photonews

Willy Sommers kroont zich tot The King of Pukkelpop: “Mijn beste optreden ooit!”

PukkelpopEen halve eeuw carrière, maar zijn vuurdoop op Pukkelpop heeft Willy Sommers compleet van zijn sokken geblazen. ‘Zeven Anjers, Zeven Rozen’ en ‘Laat De Zon In Je Hart’: “Nooit eerder werden ze zo luidkeels meegebruld. Dit was mijn beste optreden ooit!”

78 reacties

  • domien deschutter

    6 jaar geleden
    Ik weet niet wat ik ervan moet denken...Een Vlaamse Schlagerzanger op een Pop-Festival? Leuk? Of net niet? Zet Willy op Kamping Kitsch of op Rimpelrock, maar PKP? Trouwens, rest van programmatie sprak mij ook weinig of niet aan. En als 33-jarige voel ik me al oud, als ik zie hoeveel 16-jarigen er hun eerste festival meemaken...
  • Marie-Paule Lauwers

    6 jaar geleden
    Moet een geweldige voldoening geweest zijn voor Willy Somers. met een dikke pluim naar Jan Segers Hoofd Redacteur van HLN voor zijn opiniestuk vandaag. Zouden ze bij de VRT nu eindelijk wakker willen worden, ik kan niet spreken van een echte boycot maar van een discriepantie gesproken, het aantal keren per dag dat je Bart Peeters te horen krijgt dat kan tellen. Dus VRT doe er iets aan aub.
  • luc verriest

    6 jaar geleden
    Voor elk wat wils, zeker? Maar de organisatoren zullen toch wel gemerkt hebben dat hun festival deze keer niet uitverkocht raakte. En dat zal toch wel deels aan het programma gelegen hebben.
  • René Lippeveld

    6 jaar geleden
    Ik zie er totaal geen graten in. Au contraire, mij lijkt dit normaal. Alleszins normaler dan een literatuurprijs die wordt toegekend aan een liedje. Dàt is pas abnormaal en daarom zeg ik voortaan nee tegen Nobelprijswinnaars literatuur. Het Songfestival is er niks tegen.
  • Frank Vandaele

    6 jaar geleden
    En daarmee is bewezen dat een kinderhand snel gevuld is !