VISTA!
Volledig scherm
© VISTA!

Anthuenis bewierookt Musona: "Hij is een echt type voor Anderlecht"

VISTA!Centrale gast in de vierde aflevering van VISTA! was Aimé Anthuenis. Ook de nieuwe aanvalslinie van Anderlecht kwam aan bod, waarbij de ex-coach van paars-wit zijn bewondering voor Knowledge Musona niet onder stoelen of banken stak. 

3 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Bij het Anderlecht van vroeger zou hij zelf niet op de bank gezeten hebben !!! Als hij de beste is zegt dit genoeg over Anderlecht ...!
  • Peter Samyn

    6 jaar geleden
    Het siert Aimé dat hij de heer Lambrecht niet in diskrediet wil brengen! Door niet te antwoorden op de vraag of Lambrecht een deel van de problematiek is bij Lokeren, heeft hij deze stelling alleen maar bevestigd....
  • Ragnar Lothbrock

    6 jaar geleden
    Musona was zeker niet s'echt maar voor mij valt of staat RSCA met Trebel
  1. De Bilde: “Dit heb ik nooit gezien bij Anderlecht. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetballend vermogen”
    VISTA!

    De Bilde: “Dit heb ik nooit gezien bij Anderlecht. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetbal­lend vermogen”

    Anderlecht begon na een reeks van 13 op 15 vol goede moed aan de play-offs, maar in de Genkse Luminus Arena volgde al op speeldag één een ontnuchtering (3-0). “Het luidde dat het bij Anderlecht veel beter ging na de winterstop. Maar je moet eens kijken tegen wie ze allemaal speelden, hé”, aldus VTM-analist Gilles De Bilde in VISTA!. “Dat is geen referentie geweest. Je moet rekenen op Verschaeren, een jongen van 17 jaar - op zijn creativiteit en op zijn impulsen. En je moet rekenen op de onvoorspelbaarheid van Bolasie. Dat zijn de enige twee. Daarachter zit het grote niets op dit moment. Dit heb ik nooit gezien. Iedere wedstrijd verbaas ik mij over het gebrek aan voetballend vermogen.”
  2. VISTA! met Yannick Ferrera als centrale gast: “Word jij warm als je elke week naar Antwerp moet kijken?”
    VISTA!

    VISTA! met Yannick Ferrera als centrale gast: “Word jij warm als je elke week naar Antwerp moet kijken?”

    Er viel flink wat na te kaarten over het voetbalweekend in de Jupiler Pro League. Geen betere plaats daarvoor dan VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports. Yannick Ferrera was de centrale gast. Ferrera zag zijn ex-ploeg Sint-Truiden alweer een prima zaak doen. Na hun zege tegen Charleroi van gisteravond delen de Kanaries de derde plaats met Standard en Antwerp. Behalve Ferrera namen ook Niels Poissonnier, de Club Brugge-watcher van Het Laatste Nieuws, en Proximus-analist Wesley Sonck plaats rond de VISTA!-tafel. Moderator Niko Lainé leidde het gesprek in goede banen.
  1. “Zeven speeldagen schorsing voor Malinovskyi? Veel te zware straf”
    VISTA!

    “Zeven speeldagen schorsing voor Malinovs­kyi? Veel te zware straf”

    Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft zeven wedstrijden schorsing gevorderd voor Ruslan Malinovskyi. “Dat is wat mij betreft een veel te zware straf”, vertelde Gilles De Bilde in de VISTA!-studio. “Ik heb als ex-speler niet het gevoel dat hij de intentie heeft om Verstraete te raken of te kwetsen. Ik vernam daarnet dat het gaat om advocaten die die beslissing nemen. En dat zijn mensen die toch misschien net iets minder voeling hebben met het voetbalmilieu, of met hetgeen er op het veld gebeurt.” Marc Degryse vult aan: “Alle voetballers, waarmee ik aan tafel heb gezeten, waren overtuigd dat het pech was. In het vallen raakt hij het gezicht van Verstraete. Maar ik vreesde ook dat, als er iemand moet oordelen die dat anders ziet, dat die gaat oordelen dat het bewust is. En dan krijg je een straf.”