Stormy Daniels
Volledig scherm
Stormy Daniels © AP

Stormy Daniels stapte uit Big Brother omdat ze regels opgelegd kreeg

TV nieuwsStormy Daniels, de pornoster die een affaire gehad zou hebben met Donald Trump, heeft op het laatste moment afgezien van deelname aan de Engelse versie van Celebrity Big Brother, omdat 'ze zich door niemand laat vertellen hoe ze zich moet gedragen'. Dat heeft haar advocaat Michael Avenatti gezegd tegen Page Six toen hij de MTV VMA's bezocht.

0 reacties

  1. Waarom achter deze statige gevel in Gent dé BV-hotspot schuilgaat: “Onze duurste jurk kost 14.000 euro”
    PREMIUM

    Waarom achter deze statige gevel in Gent dé BV-hotspot schuilgaat: “Onze duurste jurk kost 14.000 euro”

    Op een steenworp van het voormalige gemeentehuis van Sint-Amandsberg bij Gent, ietwat verscholen, vinden bekende Vlamingen hun ‘place to be’. Van Sarah Puttemans tot Camille Dhont of Miss België Kenza Ameloot: allemaal dragen ze jurken van Atelier ExC. Ontwerpster Ebru Sari – nog steeds slechts 29 jaar oud – vertelt wat de sleutel is tot haar succes, dat intussen tot in Dubai leidt. En hoe zelfs prinses Delphine Boël met haar samenwerkt. “Dankzij de nationale feestdag hebben we elkaar gevonden.” Een boeiend gesprek met een creatieve vrouw die zowaar nooit mode studeerde.
    Gent
  2. Schoonzus van Charles, ‘de nieuwe Diana’ en favoriete schoondochter van de Queen: wie is Sophie, hertogin van Edinburgh?
    PREMIUM
    royalty

    Schoonzus van Charles, ‘de nieuwe Diana’ en favoriete schoondoch­ter van de Queen: wie is Sophie, hertogin van Edinburgh?

    Voor het eerst sinds de uitbraak van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft een Britse royal Oekraïne bezocht. Hertogin Sophie (59), schoonzus van koning Charles, ontmoette er president Zelensky en stapt zo meer dan ooit naar voren als uithangbord van het Britse koningshuis. Al zorgde de echtgenote van prins Edward in het verleden voor een koninklijk schandaaltje. “Ze noemde de Queen ‘de ouwe’, en toch was Sophie haar favoriete schoondochter.” Een portret van Sophie, ‘de nieuwe Diana’.