Rv
Volledig scherm
© Rv

'Eerst onze mensen': Vlaams Belang wil zich herstellen van mokerslag

Verkiezingen'Eerst onze mensen.' Met die slogan trekt Vlaams Belang richting de lokale verkiezingen van oktober. Hij vat volgens voorzitter Tom Van Grieken helemaal het DNA van de partij samen en huldigt een "gezond principe". "Zoals ouders eerst voor hun eigen kinderen moeten zorgen, moet een overheid in de eerste plaats voor zijn eigen burgers zorgen", luidt het.

53 reacties

  • Erwin Fiers

    6 jaar geleden
    Eerlijk gezegd.Franck Van Hecke was onze beste nationaal voorzitter ooit.Maar Van Grieken doet het zeker niet slecht.Het probleem ligt bij de kiezer.En cordon uiteraard.Welke voorzitter we ook hebben.De postjes worden al op voorhand verdeeld.Maar we laten ons niet van de wijs brengen
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Maar met die softe voorzitter zal het niet verbeteren. Waar zit De Winter, Pas enz. Is die hen een spreekverbod opgelegd door Van Grieken? Trump zegt: "eigen volk eerst". Waarom moet het VB die slogan nu veranderen? Gaat u ons verkopen aan vreemdelingen? Spijtig, maar voor zo'n zwakkelingen stem ik niet.
  • Eida Lam

    6 jaar geleden
    Ik stem ervoor.
  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    Dit onrechtvaardige Cordon moest al lang Wettelijk opgeheven zijn...dit is pure kiezersbedrog en totaal ondemocratisch want welk nut heeft het dat je wel kan stemmen op een Politieke Partij terwijl zij "kunstmatig" en onwettelijk uit de regering worden gehouden?!Men moet een proces hiertegen aanspannen!
  • Guido Swerts

    6 jaar geleden
    Sinds het Cordon Sanitaire kan men onmogelijk nog spreken van een democratisch Belgie want dit is totaal on-democratisch en puur kiezersbedrog!