© REUTERS

Barack Obama komt toch niet naar Antwerps techfestival

De voormalige Amerikaanse president Barack Obama komt dan toch niet naar Antwerpen. Hij zou normaal gezien speechen op het techfestival SuperNova eind september maar die afspraak gaat niet door, weet De Tijd.

bap

De eerste editie van het techfestival SuperNova, dat van 27 tot 30 september plaatsvindt op het Eilandje in Antwerpen, verliest dus zijn grote publiekstrekker. De organisatie was in vergevorderde onderhandelingen verwikkeld met Barack Obama, maar in laatste instantie sprong de deal af.

Volgens De Tijd zou de oorzaak niet bij het dure kostplaatje te vinden zijn (voor het leiderschapscongres ‘Forward Thinking’ in Amsterdam hoest de organisatie naar verluidt 400.000 euro op om Obama te strikken), maar zou de beveiliging van de oud-president en zijn entourage én wie daarvoor moet opdraaien een heikel punt zijn.

Een fikse tegenslag dus voor het nieuwe technologiefestival, dat onder meer personen achter Twitter (Biz Stone), Shazam (Philip Inghelbrecht) en de eerste cyborg ter wereld Neil Harbisson verwelkomt.

Meer info: https://www.supernovafest.eu/

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER