.
Volledig scherm
. © rv/Reuters

IS eist mesaanval in voorstad Parijs op, minstens twee personen komen om

Een persoon werd deze ochtend in Trappes nabij Parijs door de politie geneutraliseerd nadat hij verschillende mensen met een mes had aangevallen. De twee dodelijke slachtoffers zijn familieleden van de dader. Volgens Le Parisien gaat het om de moeder en de zus van de man. Een derde slachtoffer raakte zwaargewond. Een familiedrama kan niet worden uitgesloten. IS heeft ondertussen de 'aanslag' al opgeëist, maar draagt daarvoor geen concrete bewijzen aan, zo meldt persbureau Reuters. 

94 reacties

  • Filip De Meuter

    6 jaar geleden
    Volgens sommigen geen terroristische aanslag ? Waarom roept deze vriendelijke man met sympathieën voor IS Allah Akbar , loopt hij op straat met wapens ? Blijkbaar voor sommigen de normaalste zaak zo rondlopen ! IS eist deze daad op , of het nu zo is of niet , hij moest al lang geleden het land uitgewezen zijn voor zijn steun aan terrorisme ! Familiedrama of niet !
  • Remi Kastaar

    6 jaar geleden
    Steve Sbiston, jah subiet krijgde nog een job aanbiedingen, bij onze regime pers, btw haha bullseye.
  • steve nulens

    6 jaar geleden
    Verwarde man koopt mes als geschenk voor zijn vrouw en moeder.Bij het thuiskomen valt hij over de drempel en treft toevallig moeder en dochter die vlak achter elkaar staan.Door dit ongelukkig voorval begint de man tot Allah te roepen en schreeuwt tegen de politie dat hij zichzelf nu ook van het leven moet ontnemen.Een heel groot mistverstand dus uiteindelijk.
  • Joffrey Verbeeck

    6 jaar geleden
    Laetitia Dubois volgens mij staat er toch dat hij ze OP STRAAT heeft neergestoken, en zich pas nadien in een gebouw heeft verstopt, dat MOGELIJK zijn eigen huis was. En hij riep "Allah akbar, als jullie binnenkomen gaan jullie dood" Genoeg tekenen van een aanslag als je het mij vraagt.
  • Angelo Cabooter

    6 jaar geleden
    Misschien ook eens een terreurgroep oprichten, handlangers naar hun land sturen om aanslagen te plegen, en de aanslag opeisen, wat zij kunnen, kunnen wij ook Ze willen oorlog, wel ze kunnen oorlog krijgen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!