Caravan brandt uit na banaal ongeval op E17: “Al onze vakantiespullen kwijt”

Een auto en een caravan zijn donderdag uitgebrand op de E17 ter hoogte van Zwijndrecht (richting Antwerpen) na een banale kop-staartaanrijding. Daardoor was enkel de linkerrijstrook beschikbaar, met een lange file tot gevolg. Niemand raakte gewond.

dvd

“We waren onderweg terug naar huis, in Noord-Holland, toen er file ontstond”, vertelt Linda Ligthart, die er met haar echtgenoot en drie kinderen een vakantie van twee en een halve week in de Franse Dordogne heeft opzitten. “We stonden stil toen een auto langs achteren op onze caravan inreed.”

Bij die aanrijding raakte gelukkig niemand gewond, maar de auto vloog in brand en daarna volgde ook de caravan. Beide voertuigen brandden volledig uit. “Al onze vakantiespullen zijn weg”, zucht Linda. “Wat een naar einde van onze vakantie.”

De brandweer had het vuur snel onder controle, maar om de voertuigen te kunnen takelen moesten verschillende rijstroken worden afgesloten. Enkel de linkerrijstrook was beschikbaar, met al gauw een file tot Haasdonk tot gevolg. Ondertussen zijn de voertuigen getakeld en komt het verkeer weer op gang.

Het gezin Ligthart schakelde de ANWB in om weer thuis te raken. Dat is de Nederlandse tegenhanger van automobilistenvereniging Touring.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen