Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

De Cauwer verwacht veel van Vuelta: "Campenaerts, Lambrecht, Benoot, Teuns: ik wil het zien"

VueltaVanmiddag vliegt José De Cauwer naar Malaga voor de start van de Ronde van Spanje. Drie weken lang neemt hij opnieuw plaats naast Michel Wuyts in de commentaarcabine. Dat het een Vuelta om naar uit te kijken is, zegt hij. "Ik verwacht veel van de Belgen."

14 reacties

  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Voor deze die Wuyts en De Cauwer niets vinden , wel deze van Eurosport kennen nog niet eens het verschil tussen een voorwiel en een achterwiel. Probeer anders zelf eens commentaar te geven als er een ontsnapping van 150 km is en er niets gebeurt in de koers. En Wuyts en De Cauwer begrijpen elkaar en vullen elkaar aan , maar blijkbaar zijn er hier weinig die begrijpen hoe ze elkaar soms een beetje met de draak steken , wat heel iets anders is dan irritant zijn.
  • Jan Halsberghe

    6 jaar geleden
    Ge moet toch over iets kunnen lullen........ .
  • eric maier

    6 jaar geleden
    kijk maar eens op Nederland, of Eurosport met die Nederlanders... man man die bakken er gewoon helemaal niks van. Jose Been en Karsten Kroon daar zit nog iets in bij dat duo maar de rest ? Breukink zwamt je zo in slaap, bij de rest er zijn zeer veel dode momenten, vaak helemaal naast de kwestie etc..dan massa's eeeuuuhs en mjaa euughhh half afgemaakte zinnen alsof ze een spraakgebrek hebben. Wuyts is soms erg irritant tegen De Cauwer, maar nog stukken beter dan de Hollanders.
  • Francis Dieu

    6 jaar geleden
    Ik ga volledig akkoord met Julien Dekerpel.Elke journalist moet objectief zijn en dat is voor Michel Wuyts,supporter nr 1van Quick Step,niet het geval. als hij een echte man was zou hij de eer aan zichzelf houden.
  • Johan Maddens

    6 jaar geleden
    Marc Sierens , je moet je kans gaan om Wuyts te vervangen . Om tijdens de koersen meerdere uren uitleg te geven op TV . Misschien slaag je erin . Veel succes !!!!!