Victoria beckham Instagram
Volledig scherm
Victoria beckham Instagram © Instagram

Zie jij waarom? Familiefoto van Victoria Beckham lokt grote verontwaardiging uit

CelebritiesVictoria Beckham heeft kwaad bloed gezet bij haar volgers. Ze deelde op Instagram een foto waar haar gezin gezellig op poseert met de kroost van Gordon Ramsey. De volgers van Victoria merkten echter op dat haar 7-jarige dochter Harper op de foto kleine stiletto's draagt, en dat roept heel wat vragen op. 

15 reacties

  • em ve

    6 jaar geleden
    Diegenen die daar commentaar op hebben een manier gevonden om hun ziekelijke jaloersheid lucht te geven...
  • diane roelant

    6 jaar geleden
    Is dat de moeite om je aan te ergeren?jonge meisjes dragen nu eenmaal graag hieltjes dit wil niet zeggen dat ze er ook mee naar school gaat.
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    jongens aub hé zeg, ook nooit kind geweest? mijn dochter liep ook constant met haar mama's haar schoenen aan! wat een wereld jong!
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    En wie van de klaagsters heeft op 7-jarige leeftijd niet op moeders hakken rondgestrompeld met mascara tot aan de kin en lippenstift tot aan de oren?
  • Sarah Verbeeck

    6 jaar geleden
    Sow elk klein meisje wil eens op hakken lopen. Ofwel van die plastic barbiehakjes of op grote vrouwen hakken bestaan al van maatje 22 .. mijn dochter heeft er ook gewoon omdat ze het leuk vind ook eens zoals mama rond te lopen.. laat een kind kind zijn en zich amuseren met schoenen wie deed het vroeger niet.. mama’s hakken en jurken aan het leukste spel dat er is en als ze nu kleine prinsessenjurken en hakken maken op hun maat vinden ze het nog leuker