Persconferentie om hun nieuwe politieke partij voor de dieren te lanceren in februari


Brussels19/02/2018
pict. by Bert Van den Broucke © Photo News
Volledig scherm
Persconferentie om hun nieuwe politieke partij voor de dieren te lanceren in februari Brussels19/02/2018 pict. by Bert Van den Broucke © Photo News © Photo News

Dierenpartij DierAnimal richt Vlaams-Brabantse afdeling op

De dierenpartij DierAnimal, die in februari in ons land werd gelanceerd, heeft vanavond in Kessel-Lo een Vlaams-Brabantse afdeling opgericht. De oprichtingsvergadering werd door een twintigtal personen bijgewoond. Het is volgens nationaal voorzitster Constance Adonis na Antwerpen, Brussel en Namen al de vierde provinciale afdeling, en binnenkort volgen nog andere provincies. Nadien wil de partij zich ook lokaal uitbouwen.

14 reacties

  • Marie Christine Bourton

    6 jaar geleden
    Goed programma. Mijn stem hebben jullie. Go for it.
  • pipo de clown

    6 jaar geleden
    De partij voor Groenten & Fruit ontbreekt nog in het parlement, iemand interesse?
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Zo'n partij mag er zijn : ze kunnen misschien iets doen op gebied van dierproeven, broodfokkerij, invoer-en export, veiligheid ivm met vechthondenrassen, betere controle op castratie en sterilisatie van katten, transport slachtdieren Dat kan altijd beter. Als ze maar niet de etalages van slagers gaan inslaan zoals in Frankrijk.
  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    Ik heb nog een oude zetel staan, ze mogen hem gratis komen halen.
  • Dirk Vregels

    6 jaar geleden
    Als ik het aantal ezels in alle parlementen zie en tel dan is hun vertegenwoordiging in de politiek reeds volop aanwezig. Dus waarom een aparte partij hiervoor oprichten?