cinema
Volledig scherm
cinema © Getty

Netflix-series op het scherm of een zaal zonder stoelen: Kinepolis heeft grootse plannen

FilmWaarschijnlijk wordt de zomer van 2018 de warmste ooit. Goed nieuws voor ons vitamine D-gehalte, maar de bioscopen varen er iets minder goed bij. Tel daar nog eens het WK bij, en het zomerkwartaal van Kinepolis ziet er niet zo denderend uit. Maar CEO Eddy Duquenne heeft grote plannen om opnieuw meer volk naar de cinemazalen te lokken, vertelt hij in De Tijd.

9 reacties

  • Freddy De Vos

    6 jaar geleden
    Dan zal Kinepolis toch iets aan zijn prijzen moeten doen. Ik snap dat ze winst willen maken op hun "eten en drank" en filmticket, maar de parking en wc zou gratis moeten zijn!
  • dirk claeys

    6 jaar geleden
    Binnen 10 jaar haalt iedereen zijn film binnen via internet, dure cinema, drank en tijd! Netflix is nu hier dagelijkse kost, de tv heeft hiervoor gekozen, reklame , leugens, voor mij geen vlaamse zenders meer! Enkel netflix , starten en pauze wanneer ik dit wil, geen dagelijkse sleur met spelletjes en dezelfde uitgespuugde bv's en homo's!
  • Eddy Vervaet

    6 jaar geleden
    Bioscoop duur?Ik bekijk het als een avondje uit,daarna iets drinken....Er zijn zo veel luxezaken duur....
  • Conny Van den Bosch

    6 jaar geleden
    Die brave man is de pedalen kwijt. Zijn rijk is aan het afbrokkelen. Bioscoop is niet enkel duur, je moet er ook nog naar toe rijden, parking betalen, drankjes zijn duur en je zit in een zaal met mensen die storen. En van bingewatchen heeft ie ook nog niet gehoord. En thuis neem je pauze wanneer je zelf wil.
  • Tom De Backer

    6 jaar geleden
    Geef mij maar een film op het grote scherm. Iemand die zijn tv, zelfs een oled durft vergelijken met de cinema weet niet wat hij schrijft. De geluidskwaliteit, de ervaring...Ja het is duur, maar de voetbal of op cafe gaan ook en toch kan je zaterdag of zondag nergens binnen om te eten als je niet gereserveerd hebt.