Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

Onze 5 tips voor een geslaagde tv-avond

Disney Project T.Beeld Google Images

Houdt u van special effects en buitenaardse oceaanmonsters die de mensheid bedreigen? Vanavond is uw avond! Eerder een royalty fan? De film Diana zal zorgen voor een lach en een traan. Geen fan van bovenstaande? Er is altijd nog George Clooney. Klik hier voor het hele overzicht.

Pacific Rim

Er woedt al jaren oorlog tussen de mensheid en buitenaardse oceaanmonsters, de Kaiju. Om de monsters te bestrijden, heeft de mens gigantische robots gebouwd, de Jaegers. Maar zelfs die slagen er niet in om de Kaiju te verslaan. De laatste hoop rust op de schouders van de aan lagerwal geraakte piloot Raleigh en de onervaren rekruut Mako, die samen een verouderde Jaeger moeten besturen.

Om 20.15 uur op 4.

Ghost

Sam en Molly zijn een gelukkig getrouwd koppel. Wanneer ze naar hun appartement terugwandelen, wordt Sam vermoord. Sams geest blijft echter verder leven. Hij beseft dat zijn dood geen toeval was. Hij wil zijn vrouw Molly waarschuwen voor het gevaar dat ook haar bedreigt. Hij probeert te communiceren via Oda Mae Brown, een helderziende die niet eens beseft dat ze bovennatuurlijke gaven heeft.

Om 20.25 uur op Vitaya.

Diana

Tijdens de laatste twee jaren van haar roerige leven heeft de Britse prinses Diana een geheime affaire met hartchirurg Hasnat Kahn. Een onmogelijke maar onvoorwaardelijke liefde die moeilijk verborgen te houden is voor de roddelpers, die haar continu belaagt.

Om 20.35 op één.

Prinses Diana.Beeld EPA

Disney Project T

In deze avontuurlijke familiefilm laat regisseur Brad Bird, die Oscars won met de animatiefilms 'Ratatouille' en 'The Incredibles', zien welke visuele pracht hij kan bovenhalen. Hij werd hiervoor duidelijk geïnspireerd door de utopische sf-werelden van de jaren 60 en 70. De originele titel van de film is trouwens 'Tomorrowland', maar in België bestaat er om onverklaarbare reden al een patent op die naam.

Om 21.00 uur op VTM.

Wild Things

Pretentieloze B-thriller waarin het leven van decaan Sam Lombardo (Matt Dillon) overhoop wordt gehaald wanneer twee studentes (Neve Campbell en Denise Richards) hem van verkrachting beschuldigen. Bill Murray als apathische advocaat werkt dan weer doeltreffend op de lachspieren.

Om 22.10 uur op CAZ.