BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Eindeloze ellende met gruwelijk trage auto: wilde je 'karaktermoord' op een coureur plegen, je zou het niet ánders organiseren

Formule 1Als Stoffel Vandoorne iets geleerd heeft van deze Belgische grand prix, dan wel dat het altijd erger kan. In een al zeer moeilijk seizoen kreeg hij het in Francorchamps allemaal over zich heen. Eindeloze ellende met een gruwelijk trage auto, zozeer dat sommige waarnemers 'karaktermoord' vermoeden. Plus de alarmerende geruchten over zijn toekomst.

5 reacties

  • Brent Tressor

    6 jaar geleden
    Enige echte reden waarom Vandoorne de "eer" heeft om het seizoen uit te doen bij McLaren is de lengte van Ocon. Alonso (1.71m), Vandoorne (1.77m) en Ocon (1.86m) hij is wel degelijkin Woking geweest om een zitje aan te meten. Hij past gewoon niet in die opgewaarderde Lada Sport! Ik hoop voor Stoffel dat hij volgend seizoen bij een ander team terecht kan, danwel Sauber of Torro Rosso. McLaren is helaas vergane glorie, net als Williams.
  • rudi van dijck

    6 jaar geleden
    in Hongarije heeft Vasseur (Sauber) lang aan de tafel gezeten bij Mclaren!! in Spa was hij er weer te zien. is dit een teken voor Stoffel?? Vasseur zelf heeft al openlijk toegegeven dat hij Stoffel in zijn team wil hebben!! Stoffel moet daar weg!! Zak Brown heeft geen visie!! en het personeel weet het nu ook al niet meer hierdoor! dus de wagen voor 2019 zal dan ook niks worden. vertrek Alonso zegt ook genoeg.
  • Thomas Fieberitz

    6 jaar geleden
    stoffel zou nu met sauber of torro rosso moeten gaan praten want torro rosso heeft nog geen vervanger voor gasly die volgend jaar naar red bull gaat en als kimi stopt dan zou leclerc naar ferrari gaan hoogst waarschijnlijk en dan is er een plaatsje vrij bij sauber.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    ik had die zeepkist gewoon de garage ingestuurd ,en dan doei bekijk het maar maak jullie zelf belachelijk ,als ik stoffel was zou ik al praten met andere renstallen,slechter kan het niet gaan,ik was ergens al blij dat Stoffel laatste reed,hij kon de snellere brokkenmakers ontwijken prachtig toch,en de race uitrijden met een wrak op 4 banden
  • Ricci Latte

    6 jaar geleden
    Je kan al beter testpiloot worden bij een ander team dan bij McLaren te blijven. Wat kan je daar nu nog bakken als een 2CV je bijna inhaalt?