AP
Volledig scherm
© AP

FT buitenland 27/8. Timothy Castagne heeft zijn eerste treffer voor Atalanta beet - Nieuwe bondscoach voor Mexico

Football Talk buitenlandOok over de grens is het nieuwe seizoen afgetrapt. Nog snel even poolshoogte nemen bij jouw favoriete club? Hoelang ligt die bepaalde middenvelder in de lappenmand? En welke zomeraankoop moet het waarmaken? Al het grote en minder grote nieuws over de buitenlandse voetbalclubs lees je in onze dagelijkse rubriek Football Talk buitenland.

6 reacties

  • Peter Berg

    6 jaar geleden
    Zie eigenlijk niet goed in waarom Real Courtois heeft gekocht. Navas is zeer regelmatig en er is geen reden om te wisselen. Hij heeft zowat alle prijzen van Real gepakt.
  • Ludovic De Beuckeleer

    6 jaar geleden
    is van de klaver naar de biezen gelopen wat spelen betreft.
  • Marc Gijsels

    6 jaar geleden
    Ach, Modric zit ook op de bank he mensen net als Varane. Spelers die lang opt wk waren dus is dat niet onlogisch, het seizoen is nog lang. En een dezer zal Navas wel is flateren, dat doet hij namelijk af en toe wel is al is hij ook een goeie doelman hoor.
  • dave hosten

    6 jaar geleden
    ik vrees dat trainer probleem zal krijgen als hij Courtois te lang op de bank zal laten....denk niet dat Courtois naar daar is gegaan om die bank warm te houden
  • Wendy Warens

    6 jaar geleden
    Courtois heeft een mooi leven tegenwoordig. Net vakantie, beetje trainen, wat op de bank zitten bij Real en de rest van de tijd met zijn familie doorbrengen. Goede beslissing van hem geweest.