REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Dumbo-auto verkocht voor 413.000 euro: veiling Disney spullen levert 7,1 miljoen op

Een veiling in Los Angeles van originele spullen uit Disney-pretparken heeft meer dan 7,1 miljoen euro opgebracht. Een van de blikvangers was een attractie van het bekende olifantje Dumbo, dat maar liefst voor 413.000 euro over de toonbank ging.

0 reacties

  1. EXCLUSIEF. Dennis Black Magic schreeuwt onschuld uit vanuit zijn cel: “Ik heb gewoon mijn werk gedaan”
    PREMIUM
    BV

    EXCLUSIEF. Dennis Black Magic schreeuwt onschuld uit vanuit zijn cel: “Ik heb gewoon mijn werk gedaan”

    “Ik verwacht geen complete vrijspraak in beroep. Maar ik verwacht wel een eerlijker proces.” Dat zegt Helena Catoir, de 24-jarige verloofde van Dennis Black Magic (49), nu de ex-pornoproducent in beroep gaat tegen zijn veroordeling voor het verkrachten van acht vrouwen. In een exclusief gesprek met ‘Dag Allemaal’ - én met Dennis Black Magic zelf, die ons vanuit de gevangenis te woord staat - stelt ze zich meer dan één vraag bij de werkwijze van de rechtbank. “Eén meisje heeft brieven gestuurd waarin ze schrijft dat hij haar niet heeft verkracht. Resultaat: tóch veroordeeld.”
  2. IN BEELD. De wespentaille van Kim Kardashian en de zwarte pannenkoek van Cardi B: dit waren de strafste outfits op het Met Gala
    Play
    Celebrities

    IN BEELD. De wespentail­le van Kim Kardashian en de zwarte pannenkoek van Cardi B: dit waren de strafste outfits op het Met Gala

    Het korset van Kim Kardashian zat zo strak dat ze de trap niet meer alleen op kon, Cardi B had ácht helpers nodig, en Camilla Cabello had een blok ijs bij. Het exclusieve Met Gala, georganiseerd door modebijbel Vogue, was maandagnacht weer een bonte bedoening. De grootste sterren spaarden kosten noch moeite om op te vallen, binnen het thema van ‘The Garden of time’. Van zedig en smaakvol tot ronduit bizar: dit droegen de grote Hollywoodsterren op hét evenement van het jaar.