Het iconische LÖVBACKEN-bijzettafeltje is momenteel weer te koop bij IKEA.
Volledig scherm
Het iconische LÖVBACKEN-bijzettafeltje is momenteel weer te koop bij IKEA. © IKEA

Dit tafeltje van IKEA kost 69,90 euro en zou volgens bekende veilingsite over enkele jaren duizenden euro’s waard kunnen zijn

BinnenlandEen eenvoudig tafeltje dat je momenteel voor 69,90 euro kan kopen bij IKEA, zou over enkele jaren wel eens duizenden euro’s waard kunnen zijn. Toch als we de bekende online veilingwebsite Barnebys mogen geloven. “Het LÖVBACKEN-bijzettafeltje is een tijdelijke heruitgave van een iconisch item”, aldus Barnebys. “Daar zou over 10 tot 20 jaar dik voor betaald kunnen worden.”

19 reacties

  • Fernand saegerman

    6 jaar geleden
    Dit tafeltje kan je laten maken voor een paar euros in elk Aziatisch land.
  • Jean Vandepitte

    6 jaar geleden
    En over twintig jaar gaan kenners zeggen: en gij hebt er ook één gekocht bij IKEA ?? Man, man, man, er zijn er daar tienduizenden van gemaakt !! Dat is zo'n beetje het verhaal van de postzegels: iedereen kocht er en nu zijn er miljoenen van in circulatie, met als gevolg dat postzegelverzamelaars gewoon al hun geïnvesteerd geld kwijt zijn, men betaalt zelfs maar een derde van de nominale waarde die er op staat, in eigen land.
  • Jan De Korte

    6 jaar geleden
    Grote dikke zever. Originele exemplaren ja, maar niet een heruitgave.
  • marc van de poel

    6 jaar geleden
    Belachelijk artikel, waarschijnlijk gesponsord door IKEA. Ga ik nooit (meer) winkelen. Dat ze hun vieze ballen maar zelf opeten.
  • Luc Cuypers

    6 jaar geleden
    Reklame voor IKEA ?