ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Dit zijn de data van alle vakantiedagen van het nieuwe schooljaar

Hoewel het schooljaar pas volgende maandag begint, kijken veel kinderen ongetwijfeld al uit naar de schoolvakanties. De eerste vakantie begint na twee maanden op de schoolbanken te hebben gezeten. Het volledige overzicht van de Vlaamse schoolvakanties en andere vrije dagen vind je hier.

79 reacties

  • ringo van der pulst

    6 jaar geleden
    Theo van hoof bij ons noemen ze iemand als u een gefrustreerde zot.Laat je huidige job varen en begin als leerkracht.Indien je dan toch zoveel zaterdagen en zondagen werkt kan je meteen dubbele shift draaien.Mensen als u heeft het onderwijs nodig.Alhoewel na tie reacties zit het blijkbaar zeer diep en die mentaliteit past niet op de scholen want dan krijg je gegarandeerd klappen van je leerlingen.
  • Jennifer Peeters

    6 jaar geleden
    Er zijn er hieronder die weer serieus kunnen zagen. Kom maar eens bij ons in de fabriek werken in een ploegenstelsel en aan 20 dagen verlof per jaar. Jullie zullen wel anders praten.
  • jaen court

    6 jaar geleden
    Schandalig dit zijn mensen met een zwaar beroep, zonder eventuele ziektedagen bijgeteld hebben die maar amper 200 ja 200 !!! vrije dagen op een jaar. Hoog tijd voor stakingen.
  • Erwin VD

    6 jaar geleden
    Ja de jaloersheid van mensen hé! Maar al die aanklagers van de vele vakanties voor leraren, kunnen net zo goed leraar worden door de nodige cursussen te volgen. Dus wordt leraar en je moet dan niet meer klagen. Alle schoolvakanties thuis en geen opvang meer zoeken voor je eigen kinderen. Leuk toch!
  • Zjos Peeters

    6 jaar geleden
    Daar gaan we weer, de "beste stuurlui" kunnen zich nog eens laten gaan vanop de wal... Maar geen enkele kan of wil voor een klas gaan staan.... Roepers zonder inhoud dus!