.
Volledig scherm
. © Google

YouTube Music wordt grote concurrent van Spotify en Apple Music, maar welke muziekdienst is nu de beste voor jou?

Google lanceert vandaag YouTube Music, een gloednieuwe streamingdienst die muziekreuzen Spotify en Apple Music het vuur aan de schenen moet leggen. Het nieuwe platform heeft veel weg van de concurrentie, maar zal YouTube Music er ook zijn voet naast kunnen zetten? Wij vergeleken alvast even de drie grote streamingdiensten.

13 reacties

  • Ben Strubbe

    6 jaar geleden
    10 euro hier, 10 euro daar en nog een keer 10 euro voor dit en 10 euro voor dat ... al die losse diensten dreigen erg duur uit te vallen.
  • Bjorn Segers

    6 jaar geleden
    Philipe, Google Play Music kan dit al vanaf het onstaan ervan. Gratis. Ik heb mijn hele iTunes bibliotheek van 80 GB geupload naar mijn Play Music account zodat ik mijn muziek kan beluisteren op mijn Android telefoon.
  • Joan Lute

    6 jaar geleden
    Hebben alle diensten al geprobeerd maar YouTube premium is echt waarop we al jaren aan het wachten waren. Een gezin van max 6 personen kan onbeperkt cd's, video clips, concerten, films, series enz enz bekijken en offline op sd kaartje downloaden en wanneer je een liedje niet op MP3 formaat vind dan download je gewoon de clip die je als geluidsfragment kunt beluisteren als Jensen dat wilt.
  • Walter Lippens

    6 jaar geleden
    Waarom ervoor betalen? Omdat het anders diefstal (nog steeds een misdrijf) is Sanderke en gij wordt toch ook niet graag bestolen neem ik aan.
  • rudiger cloots

    6 jaar geleden
    en wat is deezer ken daar niveel van