YouTube
Volledig scherm
© YouTube

Hond hangt 12 jaar aan ketting op modderig stukje grond. Net voor haar dood krijgt ze leven dat ze altijd had moeten hebben

Dieren12 jaar lang, 7 dagen per week en 24 uur per dag lag ze aan een ketting op een modderig stukje grond naast een huis in de Amerikaanse staat North Carolina. Tot ze te ziek was om nog op haar poten te staan en Jes Cochran van dierenrechtenorganisatie Peta haar mocht meenemen naar huis om te sterven. Miss Willie leefde uiteindelijk nog 16 dagen. Het werden de mooiste van haar leven.

46 reacties

  • DIRK RASSCHAERT

    6 jaar geleden
    Nog steeds geen voorstander van oog om oog....?
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Vroeger gebeurde dat veel dat honden aan de ketting lagen ,vooral op boerderijen. Zelf in de strenge winters als het -15 vroor bleven die buiten liggen in hun klein hok zonder bescherming of deken.
  • Annie Darden

    6 jaar geleden
    Heb dit al wenend gelezen en filmpje bekeken. Wat een leven heeft die hondje gehad..
  • Juliette Francois

    6 jaar geleden
    Kris Peeters, neen, dat is geen beest maar een volwaardig lid van de familie en zo moest hij behandeld worden. Jammer dat deze hond niet vroeger gered kon worden. Hij had zoveel liefde te bieden. Koester onze viervoeters, zij geven onvoorwaardelijke vriendschap, iets wat een mens nooit kan geven.
  • Bart Duchateau

    6 jaar geleden
    Waarom duurde haar leed zo lang??? Fantastisch wat ze voor haar hebben gedaan. Er zijn dan toch nog mensen met een hart op de juiste plaats. Ik zou haar 's nachts zijn komen halen...