Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Antwerpse VLM Airlines houdt ermee op: alle vluchten meteen geschrapt

SHS Aviation, de hoofdaandeelhouder van de Antwerpse luchtvaartmaatschappij VLM, heeft vanavond tijdens een buitengewone algemene vergadering beslist de Belgische vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen. De luchtvaartmaatschappij annuleert per direct alle vluchten vanop de Antwerpse luchthaven. Bij VLM werken 85 mensen.

21 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    6 jaar geleden
    De zure buurt heeft haar zin gekregen. Jaren geleden staan vechten op straat voor een zeer goedkoop stuk bouwgrond aan de luchthaven,en nu de luchthaven kapot maken met hun geklaag en gezever. proficiat. En gaan jullie nu zorgen dat die 85 mensen ,nu nieuw werk krijgen? Ik denk het niet. Dat is jullie probleem niet zeker.
  • DIRK VAN DESSEL

    6 jaar geleden
    Eindelijk wat minder geluidsoverlast in de wijde omgeving.
  • Jean-Pierre Vercruysse

    6 jaar geleden
    Het is niet omdat een vliegtuig maatschappij failliet is dat men de luchthaven moet sluiten. De baan is verlengt geweest (met zelfs een tunnel onder het nieuwe gedeelte). En er zijn nog andere maatschappijen zoals bv Tui. Laat ons hopen dat andere maatschappijen snel de plaats innemen van vlm!! En over "vuile lucht": autos en kamions vervuilen heel wat meer dan de vliegtuigen die opstijgen!
  • Berthie Gijsen

    6 jaar geleden
    Hoeveel heeft dit de belastingbetaler al gekost, De Wever?Schande.Wij maar betalen aan Antwerpen.
  • patrick hendriks

    6 jaar geleden
    Spijtig dat dit weeral gebeurd .... waar is al dat belastinggeld naar toe dat geïnvesteerd is door de overheid ??? Is dit weer geen staaltje van wanbeleid door bepaalde personen die aan het roer staan en de politiek ???