CBS
Volledig scherm
© CBS

Slecht nieuws voor de fans: ZES zendt 'Mooi en Meedogenloos' dan toch niet uit

TVThe Bold and the Beautiful zal dan toch niet te zien zijn op ZES vanaf morgen, maandag 3 september. De zender heeft zopas beslist om de uitzendrechten voor Vlaanderen niet aan te kopen, omdat er geen finaal akkoord over de voorwaarden is gevonden met de Amerikaanse rechtenhouder.

12 reacties

  • mijntje vermeire

    6 jaar geleden
    Och ze geven het of de 40 van Telenet
  • Pascal Claeys

    6 jaar geleden
    Inderdaad wel jammer voor Mensen met Orange. Het is wel zo dat zes massaal werd aangeschreven en steeds een negatief antwoord gaf. Eclips tv was de enge zender die de fans heeft opgevangen en hoop gegeven heeft. Eclips tv maakt zijn beloftes dan ook waar, waarvoor beste dank. Misschien is het een idee voor mensen met Orange om de provider te schrijven om eclips tv aan hun zenderpakket toe te voegen, ofwel overstappen op Proximus of Telenet.
  • Manuella Schelfhout

    6 jaar geleden
    Zeer leuk dat Eclips Tv het wil uitzenden , nu wel jammer voor wie Orange of tv Vlaanderen heeft die kunnen het nu helaas niet bekijken . Eerst beloven en dan niets , puur bedrog naar alle kijkers toe . Het zijn wij die ervoor betalen , is al duur genoeg. Herhalingen zijn saai . Nu nog dingens des levens se en dan zijn we weer happy
  • Dominique Van Santvliet

    6 jaar geleden
    Tof voor ons orange-klanten...
  • Jan Fonteyn

    6 jaar geleden
    Niet te zien bij orange hè. Dus weer niks