© Twitter

Ook derde kind overleden na frontale klap onderweg naar school

Een verkeersongeval heeft deze ochtend een bijzonder zware tol geëist. Rond 8.30 uur kwamen twee auto’s frontaal met elkaar in botsing in Lessen. De bestuurster en twee kinderen waren op slag dood. Een derde kind is enkele uren later overleden in het ziekenhuis. Ze waren onderweg naar school. De vrouw was de tante van de kinderen.

mab

Het ongeval gebeurde vanmorgen op een recht stuk weg in de Boulevard Branquart in het Waalse Lessen. Om een nog onbekende oorzaak reden twee auto’s daar frontaal op elkaar in.

De tol was bijzonder hoog: een vrouw en twee kinderen overleefden de klap niet. Een derde kind werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, maar is daar enkele uren later overleden. De bestuurster was de tante van de kinderen.

De bestuurder van de Mercedes Break is niet gewond, maar werd wel in shock afgevoerd naar het ziekenhuis.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook in Lochristi zijn twee kinderen gewond geraakt bij een auto-ongeval. Een jonge moeder is daar in botsing gekomen met een vrachtwagen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER