REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Deense voetbalwereld op stelten: bond moet volledige selectie en bondscoach vervangen

Buitenlands voetbalDe Deense bond is dringend op zoek naar spelers waarmee het nationale elftal kan spelen in de twee eerstvolgende interlands tegen Slovakije en Wales, zo maakte de Deense Voetbalbond DBU vandaag bekend.

37 reacties

  • Bernd Vaes

    6 jaar geleden
    Sport is overal ter wereld in in alle sportdisciplines zwaar ziek door het virus geld. Nog even, en de drugshandel infiltreert ook daar, indien dit noch niet het geval zou zijn.
  • Meert Dominique

    6 jaar geleden
    De essentie van voetbal is de voetballer. Een lachertje. De essentie van voetbal is geld. De voetballers zijn met handen en voeten gebonden aan contracten wat hun portretrechten betreft. Ze verdienen er meestal meer dan met te spelen. Spelen voor de nationale ploeg is niet spelen voor een land maar voor de grootste ploeg van het land en uit 1000de kandidaten gekozen worden. Hierdoor stijgt de waarde van de speler.
  • Theo Van Hoof

    6 jaar geleden
    Staking? Wie kan hen verplichten te spelen voor de nationale ploeg. Hebben ze een contract? Wie kan een land verplichten om met profs aan te treden?
  • Marcus Camps

    6 jaar geleden
    De essentie van voetbal is de voetballer. Dat voetbalbonzen voor eigen gewin en glorie bepaalde rechten van de voetballer proberen te onttrekken is allesbehalve fraai. Absurd dat je je eigen portretrechten zou moeten opzij schuiven gedurende drie weken naar een ander en meer van dat fraais.
  • Naessens Kristof

    6 jaar geleden
    Vroeger was het een eer om voor je land te spelen, nu is het enkel en alleen geld dat telt, en nog géén klein beetje!