Een deel van de 7,5 ton cocaïne uit Colombia die vorige week in beslag werd genomen in Oosterhout en in de haven van Antwerpen.
Volledig scherm
Een deel van de 7,5 ton cocaïne uit Colombia die vorige week in beslag werd genomen in Oosterhout en in de haven van Antwerpen. © Politiefoto

Mega-cokevondst Antwerpse haven: "Nederlandse verdachte vergaderde zelf met Clan del Golfo"

Na de megavondst cocaïne van vorige week in de Antwerpse haven en het Nederlandse Oosterhout (Noord-Brabant) raken meer details bekend. In het onderzoek zijn in Nederland vijf mannen gearresteerd.  Een van hen is de directeur van het transportbedrijf Van Wanrooy. Hij heeft rechtstreeks zaken gedaan met Colombia's grootste drugsbende. Dat melden Colombiaanse media op basis van politiebronnen. "Ik heb wat witte bananen nodig."

22 reacties

  • Olivier Rochus

    6 jaar geleden
    Maar mannekes, voor elke kilo dat gevangen word komen er 10 of meer binnen!! Door BDW zijn war on drugs proberen ze net invloed te kopen!! Kijk naar Mexico en Columbia, war on drugs opgedreven, hoe meer invloed ze hebben. Maarja jullie rechtse "populisten" snappen zo iets niet. Nadeel van met oogflappen rond te lopen he
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    BDW heeft weeral gelijk,spijtig voor zijn tegenstrevers,goed zo burgemeester,doe zo verder
  • censor

    6 jaar geleden
    Als je van alle kanten wordt tegengewerkt, groen en sp.a, die reclameren zelfs als een crimineel wordt uitgezet, wat moet je dan, David tegen Goliath....ongelijke strijd.
  • Rik Bogaert

    6 jaar geleden
    Is dat niet de stad waar Dewever alles ging oplossen ivm drugs? Niet dus? Dan moet Dewever er uit!
  • Leo Duym

    6 jaar geleden
    @RENE LENAERTS en Johan Apatride, wat jullie zeggen gaat op voor o.a. in beslag genomen ivoor. In plaats van het te vernietigen zou het op legale wijze verkocht moeten worden zodat de prijs wereldwijd zakt en stropen onaantrekkelijker wordt. Drugsgebruik maakt mensen helaas kapot.