Bij de rechtbank van Chalon sur Saone verzamelden gisteren meer dan 200 dierenactivisten om gerechtigheid te eisen voor Fudji. Op 10 september kent de vrouw haar straf.
Volledig scherm
Bij de rechtbank van Chalon sur Saone verzamelden gisteren meer dan 200 dierenactivisten om gerechtigheid te eisen voor Fudji. Op 10 september kent de vrouw haar straf. © Twitter @perenonfbleu

Vrouw (38) steekt hond levend in brand, maar krijg nu zelf doodsbedreigingen

DierenEen Franse vrouw (38) heeft de hond van haar ex met benzine overgoten, om het dier daarna levend in brand te steken. Ze liet de Duitse herder Fudji voor dood achter in een veld. Nu krijgt de vrouw echter zelf doodsbedreigingen van woedende dierenliefhebbers. Gisteren verscheen ze voor de rechter. Zo'n 200 dierenactivisten verzamelden aan de rechtbank om gerechtigheid te eisen voor Fudji.

24 reacties

  • Angelo Cabooter

    5 jaar geleden
    30 jaar gevangenisstraf voor haar
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Een goede raad : wie een relatie stopzet, kan beter alle huisdieren onmiddellijk in veiligheid brengen. Van de hond en de kat tot en met de tropische vissen.
  • EVELINE SLEVEN

    6 jaar geleden
    Hoe zwaarder de straf hoe beter!!!! eerst de hond iets aan doen en dan spijt. Die spijt is om niet de gevangenis in te moete.
  • Diana De Wit

    6 jaar geleden
    Wat een monster dat wijf!!!
  • Ilse van Caeyzeele

    6 jaar geleden
    Maar 18 maanden, beter 18 jaar de bak in!!!! RIP Fudji