Archieffoto: Wouter Beke (CD&V)
Volledig scherm
Archieffoto: Wouter Beke (CD&V) © BELGA

CD&V-voorzitter Wouter Beke over Schild & Vrienden: "Sommige politici moeten in eigen boezem kijken"

CD&V-voorzitter Wouter Beke vindt dat sommige collega-politici zich moeten "bezinnen" en "in eigen boezem moeten kijken" over de praktijken van de ultrarechtse organisatie Schild & Vrienden. Dat schrijft hij in een tekst op de CD&V-site onder de titel "Je oogst wat je zaait". Beke noemt geen partijen of politici bij naam, maar spreekt onder meer over "populaire politici met een grote aanhang" die het conflict in de samenleving voeden. 

163 reacties

  • Leo Remant

    6 jaar geleden
    Mr.beke,Thomas maes, zegt u dat niets? Die is lid van schild en vrienden en van uw clubje , op de lijst cd&v in Stekene , kijk eerst in eigen boezem en rangen alvorens andere te beschuldigen , want in valse beschuldigingen bent u sterk
  • Julien Cuypers

    6 jaar geleden
    Als linkse politici niet luisteren naar de stem van burgers dan krijg je zo’n toestanden. Dus Beke jullie duwen deze migratie door onze strot? Het zal alleen erger worden dank zij jullie!
  • Peter Rouchet

    6 jaar geleden
    Beke, ik voorspel alvast een heel magere oogst voor uw meelooppartij! Geen ballen,geen programma en vooral geen identiteit! Meelopen met alles en iedereen=plat opportunisme!
  • Jaak Denayer

    6 jaar geleden
    De reacties van Nva zijn zo NUL dat je afvraagt of er bij die gsten iets mankeert t zelfde met die grote muilbin zijn blauw kostuum t zal maar je zoon wezen. Ach papa twas allemaal fake en die mitraillette fake de mensen die we bekakken ..fake gelukkig hebben we nog een zender die ons wijst op al deze gevaren .
  • FRANS DE ROUCK

    6 jaar geleden
    De super stjeef heeft gesproken I Het is alsof alle pedofiele geestelijken verbonden zijn met de CD&V.Dat zal een zeker aantal zijn maar niet allemaal.