Kris Hoflack verlaat Medialaan.
Volledig scherm
Kris Hoflack verlaat Medialaan. © BELGA

Kris Hoflack en Nicholas Lataire verlaten VTM Nieuws

Nicholas Lataire, hoofdredacteur van VTM Nieuws, en Kris Hoflack, directeur Nieuws, verlaten Medialaan, het moederbedrijf van tv-zender VTM. An Goovaerts, die nu hoofdredacteur is van de krant De Morgen, is vanaf vandaag tijdelijk hoofdredacteur van VTM Nieuws. Dat deelt Medialaan mee. 

24 reacties

  • Katja Schraudy

    6 jaar geleden
    Als er iets is bijvoorbeeld overstroming of zo doen ze te moeite nog niet om langs de komen filmen van mij mag VTM volledig vertrekken op geruimd staat netjes geeft mij maar ATV.
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Spreekt met Nederland man ??!! Als je moest weten hoeveel Vlamingen alleen al naar het nieuws zien van Nederland !! Man Man toch !! Het nieuws van VTM enVRT is ondermaats !!
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Hi hi ha ha. Juist voor de verkiezingen en affaire Dries van Langenhove. Aardig geval dan toch VRT en VTM rot zenders !!
  • Tiziana Troukens

    6 jaar geleden
    Waarom moet er iemand naar de plaats van het nieuws? Omdat een kritische journalist dit altijd wil verifiëren en een verslag NOOIT neutraal is, want altijd door iemand overgebracht? Dat is dezelfde vraag als waarom we politici verkiezen: omdat niet élk van onze 11 miljoen inwoners de feiten ter plekke kan gaan verifiëren...
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Gedaan nu met de zwever en zijn aanhang op het vtm nieuws ! Inderdaad dat nieuws daar ging achteruit in een stroomversnelling .. Wie stuurt deze bende aan ? Dat zou ik eens willen weten , u niet ?