VIER
Volledig scherm
© VIER

Tine Embrechts: "Het is soms moeilijk om rond te komen. Mijn zwangerschap was een financiële ramp"

TVTine Embrechts (43) logeert deze week op de Evanna voor ‘Gert Late Night’. Tijdens de bedgeheimen met James Cook laat ze haar hart spreken: de emotionele scheiding van haar ex komt aan bod, en Tine geeft toe dat ze het als mama van vier niet altijd even makkelijk heeft. Bovendien zorgde haar zwangerschap voor "een financiële ramp".

81 reacties

  • Stefanie Ram

    6 jaar geleden
    Wat een reacties... zij klaagt toch over niets? Dit is gewoon een seine waar je eerlijk moet zijn en veel bv's emotioneel reageren. En iedereen heeft wel eens mindere momenten in zijn leven! Ik vind Tine een top madame. Ze is echt en puur! Trouwens die rotopmerkingen van dan moet je geen 4 kinderen maken.. hoeveel vrouwen hebben er geen postnatale depressie? Daar kies je allemaal niet voor!
  • Britt Bertels

    6 jaar geleden
    Tine, je openheid ontroert me. Het vergt moed om eerlijk toe te geven dat het soms zwaar is, dat het soms te veel wordt. 'Iets' meer empathie misstaat niet in deze maatschappij.
  • Frans Dedokker

    6 jaar geleden
    Wie is dat?
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Grapjas, een zelfstandige meer bijdragen betalen voor de social zekerheid dan een werknemer? Voor een werknemer wordt 40 tot 50% SZ betaald en dit op zijn brutoloon en niet op zijn netto inkomen, zoals bij een zelfstandige. Wil je meer rechten als zelfstandige? Geen probleem, maar draag dan evenveel bij als een werknemer.
  • Luc Scheepers

    6 jaar geleden
    Awel Tine, voor mij ben je een mooie meid. Over de rest laat ik me niet uit. Op dit vlak heeft een ander zijn mening geen meerwaarde.