AFP
Volledig scherm
© AFP

Scheidsrechter die de volle lading kreeg van Serena Williams, breekt de stilte: "Arbitrage 'à la carte' bestaat niet"

US OpenCarlos Ramos heeft voor het eerst gereageerd op de driftbui van Serena Williams. De stoelscheidsrechter werd tijdens de finale van de US Open beticht van een seksuele opmerking, toen hij de Amerikaanse drie waarschuwingen gaf. "Gezien de omstandigheden gaat het wel." 

31 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    De insinuaties dat de mannelijke scheidsrechter, mannen zou voortrekken en vrouwen zwaarder straft, dat is pas seksistisch!! Dit is helemaal niet zo, de scheids reageerde professioneel en gaf een gepaste straf. Vrouwen die de "ik ben een vrouw dus ik heb meer rechten dan de man-kaart trekken" verliezen bij mij alle respect!
  • J. H.

    6 jaar geleden
    Als de media hier nu geen aandacht aan geeft is dat zo opgelost
  • Dirk Schautteet

    6 jaar geleden
    Niet de eerste keer en heel zeker niet de laatste keer. Als ze dreigt te verliezen tracht ze altijd op één of andere manier de aandacht op zich te trekken. Zielig! Kan misschien later president worden. Kan dan gelijk wat zeggen zonder er ooit gestraft voor worden.
  • Louis Meeus

    6 jaar geleden
    Williams schorsen!
  • Jos Vanhoedenaghe

    6 jaar geleden
    Het komt hard aan voor Williams al ge moet beseffen niet meer de beste te zijn, maar dat geeft haar nog altijd niet de macht de ref te beschuldigen.