BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Servisch gezin gaat lopen uit open terugkeerwoning in Sint-Gillis-Waas

BinnenlandHet Servisch gezin dat een tijdlang in het gesloten centrum van Steenokkerzeel verbleef, is gaan lopen uit de open terugkeerwoning in Sint-Gillis-Waas. Dat werd door het kabinet van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) aan onze redactie bevestigd.

502 reacties

  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Theo Francken doet zijn werk super ! Het probleem is Te veel politieke partijen in ons land ! Miljoenen Euro’s gaan er verloren die normaal aan de bevolking ten goede moeten komen !!!Dan hebben we het nog niet uitgerekend hun Pensioen van die mannekes! Plus diemannekes van het Europees Parlement ! Reken maar !!! Succes
  • Lydie Teblick

    6 jaar geleden
    Groen en Spa zijn het verdriet en ondergang van België en Antwerpen !!
  • Eddy vandeweyer

    6 jaar geleden
    Francken de populist weeral gebuisd.
  • Vera Bres

    6 jaar geleden
    @Rosanne Van Daele >> je verstand kwijt Rosanne of aan het dementeren ? Francken kan hier niets aan doen !! andere partijen dwarsbomen hem ,ik ben zeker geen NVA stemmer ,maar blijf eerlijk Rosanne. Francken loopt altijd achter de feiten aan !
  • Andté Herbots

    6 jaar geleden
    Wie hier geld geroken heeft zijn de advocaten van de PVDA ze zullen de rekening wel hoog genoeg sturen naar Justitie. Die advocaten leven hiervan op kosten van de vluchtelingen.