Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KRC Genk GNK
1
EINDE
0
Anderlecht AND
  • 48' Goal Sébastien Dewaest

VIDEO. Genk verkoopt Anderlecht een tik dankzij goal Dewaest in boeiende tweede helft

Jupiler Pro LeagueSébastien Dewaest heeft de spoken verjaagd. Zijn goal leverde Racing Genk drie punten op tegen Anderlecht, in de reguliere competitie was dat al van 1998 geleden. De Limburgers kunnen zich niet langer verstoppen na de 1-0-zege.

63 reacties

  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Denk dat populier nog steeds de matchen van club en Genk aan het analyseren is en zich afvraagt waarom dit succes niet bij zijn weireldploegske komt... gebrek aan kwaliteit, Ronny. Meer moet je er niet achter zoeken.
  • daniel vanmechelen

    6 jaar geleden
    Hein leert het nooit, problemen met spelers , moet men uitpraten in de kleedkamer en niet in de media om zijn eigen te verbloemen.Want die spelers pakken hem terug hoor.
  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Na 2 matchen en 8 goals waanden de brusseleirs zich al kampioen, nu zijn ze al kampioen in het zoeken van uitvluchten waarom het weer niet zal lukken. Ligt het aan de vele nieuwkomers? Als je na 6 weken dit excuus moet bovenhalen heb je blijkbaar geen juiste, evenwichtige transfers gedaan.
  • Frederik Janssens

    6 jaar geleden
    Zelfs Jannick Ferreira zou beter doen met dit Anderlecht!
  • Frederik Janssens

    6 jaar geleden
    Helemaal mee eens, Rudy Vanden Broeck. Devroe is niet capabel en ik hoop dat Markske hem rap buitenzet. Hij heeft gewoon te weinig kwaliteit ingekocht. Coucke zou beter Van Holsbeeck terughalen, hij was stukken beter. Volgende week is het Couckenbak met 1/12. Dat er geen crisis is bij paars-wit zegt al genoeg, ze hebben de ambitie niet meer om kampioen te spelen sedert Van den Stock en Van Holsbeeck weg zijn. Anderlecht is helemaal kapotgemaakt!