unsplash
Volledig scherm
© unsplash

Goed nieuws: van bier, wijn en chocolade zou je langer leven

Zijn groene smoothies en gembershots al een tijdje jouw beste vrienden in de zoektocht naar een gezondere levensstijl? Dan hebben we nieuws voor je: uit onderzoek blijkt immers dat bier, wijn en chocolade je langer zouden doen leven. Al is dat geen vrijgeleide om je gezonde gewoontes meteen overboord te gooien. 

10 reacties

  • Frank Van den Bulck

    6 jaar geleden
    Ik leef Bourgondisch, en wat komen moet, dat komt. Schol en smakelijk !
  • Jean-Pierre Vercruysse

    6 jaar geleden
    Wel als alles leest van zelfs tegenstrijdige studies dan kom je tot één conclusie: "Het beste voor je gezondheid is sterven van de honger"!
  • Ronald Van Beneden

    6 jaar geleden
    De ene week leef je langer de andere week korter ik word daar depressief van. De enige ware manier om langer te leven is laaggradige ontstekingen voorkomen. Al de rest is zever.
  • Gerrit Caluwaert

    6 jaar geleden
    2 weken geleden. Zelfs 1 glas wijn is te veel... vorige week... drinken mag als je zwanger bent.. vandaag... van drank meer je langer...
  • Maria Wynendaele

    6 jaar geleden
    Mijn moeder werd er 103 en at veel snoep en veel chocolade en bijna geen vlees , deze laatste is de boosdoener , vlees goed braden zei ze steeds dan zijn de microben dood zelfs bij zieke beesten , was haar eenvoudige uitleg. Veel ziekten worden overgedragen door vlees eten .