Lukas
Volledig scherm
© Lukas

OPROEP: Ben jij de strafste pendelaar die de auto bewust links laat liggen?

De week van de mobiliteit is van start gegaan. Voor een reportage in Het Laatste Nieuws/HLN zijn we op zoek naar de strafste fietser (al dan niet elektrisch), of stepper, of wandelaar. 

23 reacties

  • Achmed Chokri

    6 jaar geleden
    In de zomer neem ik mijn bakfiets. Maar in de winter, dan is de bakfiets op gladde wegen nogal gevaarlijk en neem ik een minder elitaire en gewone fiets. Maar dan, doe ik wél mijn geitenwollensokken aan en als het vriest ook de gebreiën sjaal waarmee ik regelmatig in de zomer een boom knuffel.
  • Stavros Kanakaris

    6 jaar geleden
    Wel, succes ermee. Ja kan ook naar bv Griekenland wandelen als je verlof hebt (trek er dan een half jaartje onbetaald verlof bij)
  • Bianvhi Fan

    6 jaar geleden
    Heb vandaag aan de lijve ondervonden hoe gevaarlijk fietsen is,Ik heb dit jaar reeds 7000 km gefietst en vandaag sloeg het noodlot toe,Ik kwam met mijn voorwiel in een sleuf terecht van 12 cm breed en wel 40cm diep , gevolg ik ging over kop plat op mijn volle gezicht tegen het asfalt,zo goed zijn onze wegen,fiets volledig om zeep en gezicht vol schrammen en draden door het naaien,en maar taksen betalen,om nooit aan het wegdek iets zien te gebeuren,in Polen zijn de wegen al beter dan hoe.
  • Sandra Hanssens

    6 jaar geleden
    Zelf fiets ik elke dag door weer en wind 30 min naar het werk. 1 uur per dag. Enkel als het sneeuwt en het lukt niet met de fiets, neem ik de bus. Mijn vriend fietst nog verder, van Gentbrugge naar de Volvo in Oostakker. Elke dag. Zelfs door sneeuw. De fietsvergoeding samen is toch een 170 euro. Daar we geen auto hebben, hebben we niet zoveel kosten. Het is een keuze ja. Ik hoef geen auto. Het lukt zo ook.
  • Raoul Hoylaerts

    6 jaar geleden
    als ik geen taks en verzekering voor een heel jaar moest betalen zou ik de auto ook al eens thuis laten.er voor betalen,thuis laten en een fiets kopen?kwee ni zenne.