Belga
Volledig scherm
© Belga

Wouter Beke gelooft nog in Arco-deal: "Afspraken die regering maakte, moeten gehonoreerd worden"

CD&V-voorzitter Wouter Beke blijft vasthouden aan de koppeling van de beursgang van staatsbank Belfius en de vergoeding voor de Arco-coöperanten, zoals die in juli door de federale regering werd vastgelegd. Dat heeft hij gezegd aan de VRT.

117 reacties

  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    En hun neus werd langer en langer....
  • Ronny Biesen

    6 jaar geleden
    En wat met de afspraak dat wij minder belastingen moeten betalen? Het leven goedkoper wordt? De afschaffing van provincie en senaat? Beke, hou je mond.
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Natuurlijk 'gelooft' hij er nog in - hij wil stemmen halen. Eens die stemmen binnen zijn kunnen de kiezers naar de maand lopen.
  • André Miechielsen

    6 jaar geleden
    Eerst bestelen en bedriegen ze hun sponsors, dan beloven ze een oplossing voor dezelfde sponsors en als klap op de vuurpijl bestelen ze ALLE BELGEN om hun sponsors te vergoeden met een plan dat onwettig is. Dan nog blijven deze dieven vrij rondlopen en worden ze nog niet eens op het matje geroepen en/of gedagvaard, je moet het maar kunnen en durven.
  • Annelies Vandenbroeck

    6 jaar geleden
    Hij en Almaci willen dat de Belgische regering dit honoreert en willen dus dat de Staat iets onwettig doet want Europa, een hoger orgaan, is ertegen. Gaan zij dan ook uit eigen zak de boete betalen die Europa hiervoor in petto heeft. De regering heeft geprobeerd maar t lukt niet, einde verhaal. Wees eindelijk eens eerlijk naar jullie kiezers.