VTM - Fotomontage Dag Allemaal
Volledig scherm
© VTM - Fotomontage Dag Allemaal

Topfavoriete Severien over boer Jeroen: "Ik dénk dat ik hetzelfde voel voor hem, maar..."

TVBoer Jeroen (29) ziet de 23-jarige Severien wel zitten. Dat steekt hij niet bepaald weg. Zij gedraagt zich een stuk terughoudender in ‘Boer Zkt. Vrouw’, en daar heeft Severien zo haar redenen voor. In Dag Allemaal legt ze deze week uit hoe dat komt. 

13 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    In de voorbeschouwing van volgende week was te zien dat die Marlies van boer Jitse het koud zweet al uitbrak. Die jonge meisjes zijn immers helemaal niet klaar om hun vertrouwde omgeving voor altijd achter te laten. Er zijn er veel die denken dat ze het kunnen, maar het vergt een sterk iemand om het daadwerkelijk te doen.
  • Marc Verlinde

    6 jaar geleden
    Severien is een knappe dame, ze heeft een uitstraling! Ik denk dat dit een koppel voor het leven zal worden! Laat de liefde los en als ze beiden hun plaats vinden zal dit uitgroeien tot een gezinnetje, papa & mama en de kids....
  • Berthie Gijsen

    6 jaar geleden
    Als ze maar op tv kunnen komen.Geeft niet in en met welke zever.
  • Dave Amai

    6 jaar geleden
    Twijfel fameus aan severien. Als je aan zoiets meedoet moet je bereid zijn alles achter te laten. Dat ze dus meedoet tijdens haar studies, daar kan nooit veel goeds van komen. Ze gaan elkaar amper zien. De enige reden dat ze meedoet is dat ze graag en veel reist. Zo is dat mooi meegenomen.
  • kris vervaeke

    6 jaar geleden
    Ze denkt , zeker is ze dus niet