Chris en Shanann Watts met hun twee dochtertjes.
Volledig scherm
Chris en Shanann Watts met hun twee dochtertjes. © Facebook

Cipiers checken elk kwartier killer-papa verdacht van moord op zwangere vrouw en twee dochtertjes

Cipiers checken elke tien-vijftien minuten de cel van Chris Watts (33) om te zien of hij nog in leven is. De man, die verdacht wordt van de moord op zijn zwangere vrouw en zijn twee dochtertjes, zou een ernstige depressie hebben overgehouden aan zijn verblijf in een isolatiecel.

9 reacties

  • Gill Van hoof

    6 jaar geleden
    zou die vlaamse vrouw die haar kinderen vermoorde ook levenslang krijgen of gaan de advocaten des duivels wel iets vinden om ze vrij te krijgen
  • Line B

    6 jaar geleden
    Misschien beseft hij nu pas dat hij met het vermoorden van zijn gezin, zijn onbezonnen leven van vroeger niet terugkrijgt....... hij had hen ook gewoon kunnen verlaten....
  • MYRTHE PASS

    6 jaar geleden
    Volgens mij zit hij met veel schuldgevoelens, anders zou hij zich superieur vinden en al zeker niet aan zelfmoord denken. Ik vrees dat de man er in zal slagen om zelfmoord te plegen. Financieel in de put zitten ruïneert een heel mensenleven, maar soms hebben zij er zelf aandeel in door niet goed met geld om te gaan.
  • Stan Boudewijns

    6 jaar geleden
    Als hij zelfmoord wil plegen, laat hem dan toch doen, dan maakt hij zeker geen onschuldige slachtoffers meer.
  • kjell Devos

    6 jaar geleden
    In België zou de familie van deze man een persconferentie geven en de mensen zouden zijn situatie nog begrijpen..levenslang de gevangenis in!