Direct naar artikelinhoud
tv-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

Iris Boelens in 'Daglicht'.Beeld rv

Op deze woensdagavond kan u genieten van een Nederlandse thriller, een voetbalwedstrijd tussen twee topteams en Jani Kazaltzis die voor de klas gaat staan. De volledige tv-gids kan u hier terugvinden.

Daglicht

Iris Boelens (rechts) in 'Daglicht'.Beeld rv

De gelijknamige misdaadroman van Marion Pauw vormde de basis voor deze thriller van Diederik van Rooijen. Angela Schijf (Eva van Dongen uit Flikken Maastricht) onderzoekt als advocate Iris Boelens de moord waarvoor haar autistische halfbroer (Fedja van Huêt) werd veroordeeld.

Om 20.25 uur op NPO3.

Real Madrid - AS Roma

Real Madrid - AS Roma
Beeld AFP

Titelverdediger Real Madrid kwam door het vertrek van coach Zinedine Zidane en doelpuntenmachine Cristiano Ronaldo flink verzwakt uit de zomermercato. De Koninklijke werd met tegenstanders Viktoria Pilzen en CSKA Moskou alvast gespaard tijdens de loting, maar krijgt vanavond met AS Roma wel meteen een zwaar openingsduel voor de kiezen.

Om 20.35 uur op Q2.

De Klas

Jani Kazaltzis.Beeld VRT

Modegoeroe Jani Kazaltzis heeft moeten knokken om te staan waar hij nu staat en daarom trekt hij vandaag naar het Go! Technisch Atheneum Horteco in Vilvoorde om het er met een klas zestienjarigen te hebben over rebels zijn en je eigen dromen achternajagen.

Om 20.40 uur op Eén.

De val: 10 jaar na de crisis

Michaël Van Droogenbroeck.Beeld Illias Teirlinck

Tweede aflevering van deze docureeks van Michaël Van Droogenbroeck over de financiële crisis van 2008.

Om 21.20 uur op Canvas.

Telefacts

Vliegen wordt steeds toegankelijker. Tickets worden almaar goedkoper, maar wat betekent dit voor onze ecologische voetafdruk? In Telefacts vanavond een reportage over de prijs die ons klimaat betaalt voor onze drang naar 'zo goedkoop mogelijk'.

Om 22.55 uur op VTM.