© REUTERS

Lukaku en Batshuayi mogen starten in Champions League, Courtois en Kompany op de bank

Zoals eerder al bekend geraakte wordt Thibaut Courtois door Real Madrid-coach Julen Lopetegui opnieuw naar de bank verwezen voor de confrontatie met AS Roma op de eerste speeldag in de groepsfase van de Champions League.

Thibaut Courtois

, die afgelopen zomer Chelsea ruilde voor Real Madrid, moest in het begin van het seizoen tevreden zijn met het bankzittersstatuut bij de Koninklijke. De voorbije twee competitiewedstrijden (tegen Leganés en Athletic Bilbao) stond Courtois echter wel onder de lat maar in de Champions League krijgt Keylor Navas blijkbaar weer de voorkeur. “We hebben schitterende opties in doel. Welke beslissing we ook nemen, ik ben er zeker van dat we het goed zullen doen”, verklaarde Lopetegui dinsdag nog.

Manchester United begint in Groep H tegen de Young Boys Bern met

Romelu Lukaku

in de spits maar met

Marouane Fellaini

op de bank. In diezelfde groep mag ook

Michy Batshuayi

bij Valencia in de basis starten: hij moet tegen Juventus proberen om voorbij de ervaren en beenharde verdediger Chiellini te geraken.

Manchester City begint zijn Champions League-campagne zonder één Belg in de basis: het is nog even wachten op de terugkeer van

Kevin De Bruyne

,

Vincent Kompany

start dan weer op de bank tegen Lyon. Met

Jason Denayer

staat er echter wel nog een landgenoot op het veld in het Etihad Stadium: hij krijgt zo de kans om zich te tonen tegen zijn ex-club.

Bij Benfica Lissabon ten slotte geen

Mile Svilar

in doel tegen Bayern München maar wel Odisseas Vlachodimos.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer