Red Dead Redemption II
Volledig scherm
Red Dead Redemption II © Rockstar Games

Deze blockbustergames beloven brokken te maken dit najaar

GamesHet wordt een bijzonder druk najaar voor videogames, met enkele grote kleppers die nieuwe afleveringen uitbrengen. Alleen al voor deze zeven blockbustergames zouden wij wat tijd in agenda reserveren. 

18 reacties

  • Elisa Mestdagh

    6 jaar geleden
    #FLOTSAM by #PajamaLlama (Indie game) Won een Rising star voor beste nieuwkomer.
  • Celor Weityens

    6 jaar geleden
    Black ops 4 lijkt wel dlc van 3. Het is zelfs niet eens een reskin. BO3 zonder boostjumpen, zonder SP maar met een slechte battle royale mode. Na 3 uur blackout was ik het al kotsbeu. En die zever is dan nog fullprice voor minder. BFV beta trok ook op niks. 85% van hun fanbase geschoffeerd en dan nog een subpar game afleveren. Het zal na de release weer maanden duren voor dat het echt speelbaar is. FH4 en cyberpunk zal hopelijk wel in orde zijn.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    COD heeft veel van zijn pluimen verloren in de laatste 3 games. Het pure spelconcept zelf lijd erg onder de acting parts, Bv Black Ops 3 .. tussendoor veel gewauwel dat je zo snel mogelijk weg wilde klikken.Het spelen zelf waren korte stukken. de titels erna werd het nog erger. Vroeger vertelde men het verhaal door de actie zelf en daarin maar korte stukjes verhaal geanimeerd. 80-90% was pure game. nu is dat zelfs geen 40% meer. Ik kijk wel film op tv, niet op een game.
  • De Realist

    6 jaar geleden
    Hitman: 10 tot 15 uur U begrijpt duidelijk het concept van deze game niet... 100 tot 150 uur als je alles wil doen...
  • Kevin Rijkaards

    6 jaar geleden
    Uhmmmm slechte lijst.