The Voice Kids
Volledig scherm
The Voice Kids © VTM

Wat een kippenvel alweer! Herbeleef alle audities uit The Voice Kids

TVIn de tweede aflevering van 'The Voice Kids' stapten opnieuw een lading juniors tussen 7 en 14 jaar het podium op om indruk te maken met louter hun stem. Dat het kleine grote talentjes zijn, werd juryleden Sean Dhondt, Laura Tesoro, Gers Pardoel en de meiden van K3 meteen duidelijk. Herbeleef hier de audities.

9 reacties

  • Filip Desmedt

    6 jaar geleden
    Inderdaad , van dat kattegejank krijg ik inderdaad kippevel !!!
  • Walter Bar

    6 jaar geleden
    Verschrikkelijk programma voor de kinderen. Laat hen weer kind zijn. Laat hen spelen en niet meteen denken dat ze een nieuwe superster zijn. Zo'n programma zal leiden tot heel wat depressies later.
  • jeroen bastiaensens

    6 jaar geleden
    Uitgemolken en afgezaagd. Kunnen ze is niet met iets nieuws komen. En dan bedoel ik weer geen praat programma over hun eigen BV's. Vooruit VTM wees eens origineel aub. Succes.
  • jos meurrens

    6 jaar geleden
    Iets bijleren zal je op VTM helemaal niet.
  • Joan Lute

    6 jaar geleden
    Victoria was voor mij absoluut de climax van de uitzending en heeft me met verstomming geslagen. Er moest vooral mijn part nog meer amusement en show op tv komen. Er is namelijk al teveel geweld en elende op tv terwijl real LIFE in onze maatschappij negativiteit, haat en geweld meer een vanzelfsprekendheid is geworden.