Open VLD stelt kandidaten voor

© if

Nadat Open Vld Dendermonde reeds enkele sleutelposities en kandidaten bekendmaakte wil de partij zes sterke kandidaten voorstellen.

Stef Van Overstraeten

"Het partijbestuur blijft opteren voor een mix tussen jonge en ervaren kandidaten en dit binnen het kader van de vernieuwde politieke werking: dynamisch, kritisch maar steeds constructief. Vooreerst hebben we Dany Van Ranst (57) uit Appels en dit niet voor het eerst. Hij behaalde in 2012 een mooie score en is gemotiveerd om dit jaar nog beter te doen", legt lijsttrekker Laurens Hofman uit. "Dany is vandaag vrachtwagenchauffeur maar vooral bekend als voormalig uitbater van café Toledo."

"Ten tweede stellen we Tony Boone (55) uit Sint-Gillis aan u voor. Tony is gehuwd met Kristel en voor het grote publiek bekend als pijnder. Professioneel is Tony penitentiair assistent ploegchef in de Dendermondse gevangenis. Verder hebben we Lynn Flieberg (24) uit Baasrode. Ze is zelfstandig thuisverpleegster. Daarnaast weet ze haar drukke dagtaak te combineren met aanvullende studies voor verdere specialisatie in de zorgsector. Daarnaast stellen we Nicole Macharis (69) uit Dendermonde-centrum voor, net zoals in 2012. Ze is een zelfstandig schoonheidsspecialiste en ooit uitgeroepen tot beste schoonheidsspecialiste van België."

"Vervolgens hebben we Gunther Duym (41) uit Oudegem. Na een 15-jarige carrière als zelfstandige is hij aan de slag gegaan als federaal ambtenaar. Tenslotte presenteren we Gert De Backer (49) uit Sint-Gillis. Gert is vandaag werkzaamals financieel manager in de bouwsector. Echter, de Dendermondenaar kent hem vooral als voormalig uitbater van danscafé P&B’s aan het stationsplein én als DJ Baker. Al deze kandidaten onderstrepen de ambitie van onze partij om meer dynamiek in Dendermonde te brengen."